Cetak Sticker Di Sungai Petani

sticker sungai petani

Nurfa Grafik merupakan syarikat percetakan yang beroperasi di sungai petani kedah. Kami menawarkan pelbagai jenis produk percetakan antaranya kad kahwin, sticker label, name card, flyers, rubber stamp, pre ink stamp, banner, bunting dan pelbagai lagi jenis produk.

Antara produk yang mendapat permintaan tinggi adalah kad kahwin dan juga sticker. Jadi dalam post kali ini kami ingin memberi fokus kepada percetakan sticker. Let’s go..

Sticker label di cetak, antaranya untuk di lekat pada produk, di lekat pada gift dan pelbagai tujuan. Di nurfa grafik kami memberikan cetakan sticker yang berkualiti pada harga yang berpatutan di samping kecepatan dalam menghasilkan sticker.

Selain sticker jenis mirrorcoate untuk kegunaan biasa atau produk kering kami juga mempunyai pelbagai jenis material lain untuk pelbagai kegunaan pelanggan seperti sticker jenis waterproof dan transparent.

Kenapa anda perlu memilih kami sebagai pencetak sticker anda?

  • TIADA CAJ DESIGN (FREE DESIGN)
  • BOLEH TAMBAH / TUKAR GAMBAR
  • BOLEH TUKAR WARNA DESIGN (DESIGN TERPILIH SAHAJA)
  • BOLEH UBAH DARI POTRAIT KE LANDSCAPE DAN SEBALIKNYA.
  • CEPAT DAN MUDAH
  • LEBIH 500 DESIGN PILIHAN

Jika anda berminat untuk mencetak sticker dengan pihak kami hubungi kami sepantas mungkin di whatsapp 0103311201 / nurfa.wasap.my

Pihak kami juga menerima tempahan secara terus melalui website dan sistem kami. Anda boleh klik di url ini https://nurfa.com/product-category/sticker

Home
Shop
0
Cart
Search
Whatsapp